dinsdag 16 april 2013

Voor mij...

Hoi Helga,

Hier heel weinig te zien van die trek, maar voor mij is het geen lente zonder dit gezien te hebben.Er zitten er gelukkig nog genoeg van in de polder.
En als rasechte liefhebber is dit het summum voor mij.
Ze kwamen heel nieuwsgierig kijken wat ik aan het doen was en gingen er dus mooi  voor staan. Aangezien ik geen telelens bij me had kwam dat dus heel goed uit. Had ze nog best iets dichter bij willen hebben zodat ik de spiegeling in het water mee kon pakken, maar helaas.
Hier moet ik ook altijd om grinniken, als het eerste 'lente' tentfeest is geweest, geheid dat je een fiets als achterblijver in de middle of nowhere tegen kunt komen  zie je ook dat bruine extraatje. Dit is het resultaat van afgelopen weekend.
GroetjEls

1 opmerking:

  1. wat bijzonder, die zwaan op haar nest....vooral dat je toch zo dichtbij hebt kunnen komen. ze zit mooi verstopt in alle rust. heb ze hier nog niet gezien. en die lammetjes idem dito, wat een plaatje! heel mooie gelaagde foto, met die volwassen schapen in het midden, hun kroost goed in de gaten houdend, en dan de hekken en de struiken onscherp op de achtergrond. die kleine oortjes staan zo parmantig naar voren, heerlijke foto!
    die fiets is natuurlijk ook super en heel herkenbaar, had er meteen een antwoord op lol! jullie boffen dat het deze keer beperkt bleef tot slechts een bierflesje....:-()

    BeantwoordenVerwijderen