zaterdag 2 november 2013

ruimtelijke ordening

hallo Els,

van de week was ik weer eens op Schiphol om iemand uit te zwaaien. wat een ongelooflijk contrast met de natuurlijke kleuren en lijnen uit jouw foto's.... toch hou ik ook van dit soort strakke en gestructureerde omgevingen, vooral door de herhaling die je daar overal tegenkomt, waardoor soms heel bijzondere patronen te zien zijn


hier een eindeloze rij gele cirkels op een glimmende zwart metalen wand, net een lange kralenketting. daar moet toch iemand in een creatieve bui geweest zijn toen hij dit ontwierp, denk ik dan :-))


hier nog meer herhalingen die mij opvielen, de flats als kaarsrechte blokkendozen naast elkaar, de twee gele hijskranen die er bovenuit torenen en dan op de voorgrond niet één levensgroot flesje heineken maar zelfs drie, het kan niet op lol!


deze vind ik ook bijzonder, heb geen idee wat de rij stalen hekken voor functie heeft, maar ik vind hem heel erg mooi passen bij de vorm van de dakramen aan de rechterkant.

groetjes van helga


1 opmerking:

  1. Wat een super mooie serie heb je hier. Elke foto op zich is een plaatje om zijn eigen reden. De redenen heb je zelf al zo goed weergegeven, daar kan ik niet tegenop, daar doe ik dan ook geen enkele moeite voor. Ik GENIET er alleen maar van. Dank je wel voor het posten.

    BeantwoordenVerwijderen