dinsdag 29 juli 2014

Doos.

Hoi Helga,


Het zou zomaar kunnen dat jou foto met dat geweldige uitzicht is gemaakt in wat wij noemen.
In iets soortgelijks was ik afgelopen weekend met mijn jongste, daar kon ik helaas niet zo'n geweldig uitzicht vinden als jij trof. Maar hier werd ik best blij van, heel veel kleurtjes bij elkaar.
Om ook nog even terug te komen op jou drankje met alle lekkers, laat ik zien waar het meisje van de spetter foto heel erg warm voor loopt. Ze plukt ze zelf en je ziet haar ervan genieten. De plant op zich zelf is niet om aan te zien, maar ze smaken, mmmm!Vandaag extra royaal want op de valreep wil ik ook onderstaand beeld nog even met je delen. De ontzettende regen van afgelopen maandag heeft ervoor gezorgd dat er een ware explosie van dit overstekend wild in de polder was. 


Daar moest ik dit maal dus letterlijk en figuurlijk voor stoppen, nadat ik was wezen hozen bij mijn moeder.

GroetjEls1 opmerking:

  1. haha, mooie (truken)doos! mooie scherptediepte in die foto ook. lekker bonte verzameling felgekleurde spullen. en die besjes, mjam, die zijn bij mij ook favoriet.
    maar die overstekende rivierkreeft steelt absoluut de show. wat een engerd.... geweldige foto!!!! had geen idee dat je die zo maar ergens kon tegenkomen maar begrijp inmiddels dat ze op sommige plekken een ware plaag zijn
    kijk hier maar

    BeantwoordenVerwijderen