maandag 12 oktober 2020

Herfst.

Hi Chris,


Hier wordt het ook al echt herfst in en om de tuin. De Hortensia droogt ondanks de regen helemaal in en laat nog net zien welke kleur hij had. 



Door de wind vallen de blaadjes al heel hard.


 
Dan weer droog dan weer nat, er valt met de regelmaat een flinke bui. dat geeft dan ook weer een totaal ander beeld op de blaadjes.




De spin van dit web is vast ergens schuilen voor de regen want ik kon het beestje niet terug vinden.

Maar op onderstaande foto kon ik dan weer weinig herfst ontdekken.




Altijd weer leuk om het vanuit een andere hoek te bekijken. Kwam er regelmatig langs, nu al enige tijd geleden maar bied nog steeds een mooie aanblik. Ik hou van die bijzonder grote treurwilg.



                                                                                                                                                  GroetjEls

1 opmerking:

  1. wat een verbijsterend mooie foto’s.... wow! en super herfstig! die ‘kanten’ verdorde bloemblaadjes van de hortensia zijn echt prachtig, vooral met dat contrast van het diep roze.echt een schitterend shot. en wat zijn al die herfstbladeren verschillend! en zo mooi als ze in verschillende patronen bij elkaar en door elkaar liggen.... de scherptediepte in dat spinnenweb vind ik geweldig, vooral die superscherpe waterdruppels op de voorgrond en dan steeds waziger naar de achtergrond, heel erg sfeervol. en dan die wilg die nog zo helemaal groen is.... erg mooi bij dat houten bruggetje. dankjewel, echt een feest om naar te kijken

    BeantwoordenVerwijderen