dinsdag 30 oktober 2012

In de dop...

Hoi Helga,


Jeetje, wat een kunst, wat een eer om dat te kunnen fotograferen op zo'n geweldige manier, want ook dat is 'Kunst' met een grote K. Ik heb genoten van de gegevens bij de link, ik kende de kunstenaar absoluut niet maar wat een mooi werk. Je foto's zijn ook zeer Kunstzinnig. Vind de compositie heel mooi,het licht, het tere van het verwachtte... je kunt het je zomaar voorstellen.
Ik heb er nu diverse gezien ook op flickr en ze spreken me allemaal zonder uitzondering zeer aan. Dank je wel voor al dat moois.

Terwijl wij gisteren wachtte op mijn zoon en zijn vriendin heb ik hun kleine meisje onder mijn hoede genomen en hebben wij in de omgeving samen een foto rondje gedaan, daar stond dit kunstvoorwerp.
En wie weet hebben we daar wel de basis gelegd voor een nieuwe kunstenaar in dop, ze had er in elk geval heel veel schik in om met mijn oude camera aan de slag te gaan en heeft in zeer korte tijd heel erg veel foto's geschoten.

Je vroeg of ik mooie herinneringen heb aan het huis van mijn jeugd, jazeker heb ik die, ik woon er op een kwartiertje rijden vandaan, mijn moeder woont er nog steeds, ik kom er zeker drie keer in de week en geniet elke keer als ik het pad op kom rijden, het is een waar eldorado van rust en ruimte.

1 opmerking:

  1. Wat een prachtige foto. Leuk dat je kleindochter hetzelfde onderwerp scherp ziet als wij.
    Het is ontroerend om haar aandacht te zien en die kinderhanden om dat toestel heen. Geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen