dinsdag 6 november 2012

vrolijk

hoi Els,

hihi wat een ontzettend leuke foto van die etalage. daar zou ik eenzelfde soort verwarring bij krijgen: eerst langslopen, dan nog even door lopen en denken: huh...? en dan teruggaan om uit te zoeken wat er niet 'klopt'. geweldige tekst en ook mooi, die witte letters in die fel-oranje baan boven die rommelige etalage met al die dubbele reflecties...

je andere foto vind ik intrigerend. heb zelf ook vaak foto's in mijn achteruitkijkspiegel gemaakt, maar deze heeft iets extra's door dat goudgele waas en die rijen lichtjes. aan de ene kant warm en behaaglijk maar tegelijkertijd ook een beetje benauwd en opgesloten. heel mooi!

je eerste foto heeft me erg ge├»nspireerd, ik ben vandaag speciaal op pad gegaan om te kijken naar bijzondere borden en opschriften in mijn eigen buurt. 


deze tekst staat op het fietsenrek van de buren. ik kom er iedere dag langs maar heb het tot nu toe eigenlijk nooit echt opgemerkt. terwijl de tekst en de kleuren zo enorm positief en vrolijk zijn, echt een mooie oppepper in deze sombere en druilerige tijden :-()


in de polder achter ons huis ligt een basketbalveldje met daarnaast een overdekte jongeren-hangplek, uiteraard kunstig versierd met graffiti. ook hier kom ik iedere dag langs en ook hier kijk ik meestal niet echt naar. van de drie bekliederde wandjes vind ik deze het leukst, niet alleen door de tekst maar vooral ook door het felle rood tegen die spierwitte achtergrond. daar word ik erg vrolijk van! (heb ik geen alco van heineke voor nodig haha)

groetjes van helga

1 opmerking:

  1. Grappig, ik kijk daar ook meestal langsheen. Vanmiddag zag ik een vrachtwagen met een opschrift dat me niet ontging. Ik kreeg neigingen om mijn ogen uit te wrijven.
    Ik stuur deze straks op naar onze pool.

    BeantwoordenVerwijderen