vrijdag 15 februari 2013

Waar valt dit onder?

Hoi Helga,

Dit is genieten, ik heb deze foto's vorige week donderdag en vanmiddag gemaakt, kan niet direct invullen onder welke noemer ik die moet vatten. Misschien ook een vorm van stilleven. Via de BBQ naar een achtergelaten oude auto.


Naar een deken in wording voor in een wiegje.


Vind ze beiden echter op hun eigen manier bijzonder, ik wens je heel veel plezier met het associƫren.

GroetjEls

5 opmerkingen:

  1. wow wat een schitterende foto van die oude blauwe auto.... kan haast niet geloven dat je hem zomaar tegenkwam, denk altijd dat je voor dat soort foto's helemaal naar de badlands in de Verenigde Staten moet...hihi....
    die roestige amerikaanse windmolen draagt wel bij aan dat verlaten 'buitenlandse' sfeertje, 't zou zo op een filmset kunnen staan. prachtig!
    en dan dat breiwerk eronder, zo gewoon, 'grijs', en tegelijk lekker warm en behaaglijk...vind de diagonaal van de groene breipennen erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die landschapsfoto is mijn favoriet. Wat een sfeerfoto. Ze kan ook een prachtige poster zijn. Bijna elk onderwerp wat je er aan vast plakt, wordt vanzelf boeiend.
    Op de achtergrond staat onze echt Nederlandse Bosmanmolen, toch? Zo een die op eigen kracht het water regels in de polder.

    Geweldige foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die windmolen is wel heel bijzonder! het is geen Bosman molentje, die heeft maar 4 wieken/bladen. hij lijkt erg op een zg windmotor, die groter is en veel meer bladen heeft. op de nederlandse windmotoren database, www.windmotoren.nl vond ik deze terug. het is een stalen weidemolen en hij staat bij Wilnis.

    BeantwoordenVerwijderen